Corona Maatregelen

Corona Maatregelen

Helaas zijn de zwembaden gesloten tot en met 9 februari 2021. Er zijn tot en met die datum dus geen zwemlessen. U kunt zich nog steeds inschrijven via de website. Dan komt u op onze wachtlijst te staan.

Vanaf twee oktober 2020 mogen er van de gemeente Den Haag, vanwege de hoge besmettingsgraad, geen ouders/ verzorgers meer in het pand.

Ervaring leert ons dat heel veel kinderen hier enorm goed mee omgaan en ook de ouders zijn aangenaam verrast dat hun kind(eren) zo zelfstandig kunnen zijn.

De regels die hieronder staan opgesomd gelden voor de zwemlessen voor de kinderen.

Volwassenen houden zich alleen aan de eerste twee punten.

 • We houden ons allemaal aan de algemene richtlijnen van het RIVM.
 • We houden ons allemaal aan het protocol “Verantwoord Zwemmen”.
 • U verzamelt (met uw kind) buiten zwembad de Blinkerd, tussen de laad- losplaats en de half ronde ballen rondom de ingang van het zwembad.
 • Uw kind wordt door minimaal één medewerker van zwemschool de Tuimelaer naar binnen geroepen en u kunt uw kind dan uitzwaaien.
 • Een juf zal uw kind meenemen naar de algemene kleedkamers beneden in het zwembad. Zij houdt samen met een andere juf toezicht buiten de kleedkamers. In deze kleedkamers kunnen de kinderen gezamenlijk omkleden, zonder hulp.
 • Er mogen geen ouders mee het zwembad in. Uw kind zal zichzelf dus aan en uit moeten kunnen kleden. Mocht dit nodig zijn kunt u hier thuis op oefenen. U geeft van tevoren de zwemkleding al aan, met een badjas (of andere makkelijke kleding) eroverheen. Geef uw kind een herkenbare tas mee waar zijn of haar naam duidelijk op aan staat gegeven samen met een telefoonnummer, zodat wij u kunnen bereiken. De kleding van uw kind gaat in deze tas en blijft achter in de kleedkamer.
 • Op bijna alle kleedkamers beneden zijn dierenstickers aangebracht. Deze zijn makkelijk te onthouden voor uw kind.
 • Na het omkleden worden alle kinderen meegenomen naar de zwemzaal. Hierna zullen alle kleedkamers nog nagelopen worden door de juffen, zodat wij zeker weten dat iedereen eruit is.
 • Na afloop van de les worden de kinderen uit het water geroepen.
 • Een juf van zwemschool de Tuimelaer, zal uw kind mee naar beneden nemen, waar hij of zij de gelegenheid krijgt om zich af te drogen en om te kleden in de kleedkamer waar hun kleding ligt.
 • De kinderen worden vervolgens naar boven en/ of buiten begeleid, waar u ze weer op kunt halen. Dit kunt u doen vanachter de half ronde ballen rondom de ingang van het zwembad. De kinderen geven bij de medewerker aan of zij hun ouder zien en worden naar u toegestuurd.

Tijdsvakken

Hier vindt u de tijdsvakken waarop u aanwezig moet zijn, zodat er zo min mogelijk ouders tegelijk aanwezig zijn en de anderhalve meter richtlijn gevolgd kan worden. U kunt uw kind niet afgeven buiten de aangegeven tijdsvakken. Uw kind kan dan dus ook niet meer deelnemen aan de les. Zorgt u dus alstublieft dat u op tijd aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen.

VRIJDAG

16:30 / 17:15

Aanwezig om 16.10 uur en uiterlijk 16.20 uur

17:15 / 18:00

Aanwezig om 16.55 uur en uiterlijk 17.05 uur

18:00 / 18:45

Aanwezig om 17.40 uur en uiterlijk 17.50 uur

ZATERDAG

15:00 / 15:45

Aanwezig om 14.40 uur en uiterlijk 14.50 uur

15:45 / 16:30

Aanwezig om 15.25 uur en uiterlijk 15.35 uur.

16:30 / 17:15

Aanwezig om 16.10 uur en uiterlijk 16.20 uur.

17:15 / 18:00

Aanwezig om 16.55 uur en uiterlijk 17.05 uur.