Lesaanbod

Beginnen met zwemmen kan bij ons al vanaf vijf jaar!

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen niet alleen vaak in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op in een van de vele zwembaden of recreatieplassen. Daarom is het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.

Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf vijf jaar, waarbij tijdens de zwemlessen op vrijdag en zaterdag een uitzondering word gemaakt voor vierjarigen die reeds watervrij zijn. Zijn kinderen dit nog niet dan is het niet verstandig om al met zwemles te beginnen, aangezien uit ervaring blijkt dat zij extra tijd nodig hebben om te wennen aan zowel het water als het werken in lesverband. Alle zwemlessen duren veertig minuten, waarvan de laatste vijf minuten bestaan uit speeltijd.

Voorafgaand aan het A diploma van de ENVOZ hebben we speciale brevetten in onze vereniging ontwikkeld. De stap van niets naar het A diploma is groot. Om de kinderen te stimuleren is het komen tot het A Diploma in vijf stappen gedeeld. Wanneer een kind aan de eisen van een toets voldoet, ontvangt het een leuk en uniek brevet en mag het door naar de volgende groep.

Als uw kind al zwemervaring heeft dan kunt u dit doorgeven bij de aanmelding. Er zal bij de zwemles dan gekeken worden naar zijn huidige zwemniveau.

Bij het afzwemmen van de diploma’s zijn er ook onderdelen waarbij kleding benodigd is. Diploma’s worden afgenomen in zwembad De Blinkerd.

Uw kind aanmelden voor zwemlessen kunt u direct online doen of u kunt persoonlijk langskomen tijdens de lessen op de vrijdag- en zaterdagmiddag in zwembad De Blinkerd, tot uiterlijk een half uur voor sluiting.

Welke lessen wij aanbieden

logo tuimelaer zwemschool zwem abc diploma

Zwem ABC

Zwemles voor het A, B of C diploma. Zowel groepszwemles als privé zwemles voor kinderen

logo snorkelen den haag scheveningen

Snorkelen

Wil je op vakantie of in het zwembad lekker kunnen snorkelen? Oefen dit nu bij ons in het zwembad!

logo survival zwemmend redden den haag

Survival

Wil je jezelf en je vriendje leren redden in het zwembad? Doe dan mee met de survival lessen bij De Tuimelaer.

Zwemvaardigheid

Heb je je A, B, en C diploma al gehaald? Kom nu bij ons de andere zwemslagen en keerpunten leren.

privé zwemles den haag

Privé Zwemles

U wilt dezelfde kwaliteit als onze andere zwemlessen, maar liever zwemles in kleine groepjes?