Over ons

Wie zijn wij?

Zwemschool de Tuimelaer heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het geven van zwemlessen. Vakkundig personeel, het uitgebalanceerde lesprogramma en een goed verzorgde accommodatie zorgen ervoor dat de zwemlessen perfect zijn afgestemd op de verschillende doelgroepen die wij lesgeven.

Wij geven onze zwemlessen op vrijdag- en zaterdagmiddag in zwembad de Blinkerd te Scheveningen/ Den Haag. Zwembad de Blinkerd is een zwembad/ sporthal combinatie, waarvan het zwemgedeelte bestaat uit een diep bad. Dit diepe bad is 25 bij 15 meter. Ook is er een apart ondiep bad, van maximaal 90 cm diep. Wij kunnen hier dus een volledige leerweg aanbieden en ook diplomazwemmen.

De kantine van de Blinkerd is open tijdens de zwemlessen van zwemschool de Tuimelaer en het is dus ook mogelijk om hier te wachten en een kopje koffie te nemen terwijl uw kind aan het zwemmen is. Wilt u een verjaardagsfeestje organiseren en hierbij iets eten en drinken in het zwembad, neemt u dan contact op met de beheerder van de kantine.U kunt ook andere ideeën met hem bespreken, waarbij u de kantine zou kunnen gebruiken. De beheerder van de kantine is te bereiken op telefoonnummer: 06 – 41499917. Sportcomplex de Blinkerd ligt aan de Seinpoststraat 150 te Den Haag (Scheveningen) en is te betreden vanaf zowel de Seinpoststraat als de Haringkade. Het zwembad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via tram 1 en 9 en bus 14 en 23. U kunt tevens met de auto parkeren aan de Haringkade en aan de Seinpoststraat (tegen betaling, max parkeerduur 60 min). Ook is er een onbewaakte fietsenstalling bij de ingang van het complex.

Kinderen kunnen bij ons terecht vanaf vijf jaar, waarbij een uitzondering wordt gemaakt op vrijdag en zaterdagmiddag in de Blinkerd voor vierjarigen die al watervrij zijn.

Als uw kind al zwemervaring heeft dan kunt u dit doorgeven bij de aanmelding. Er zal bij de zwemles dan gekeken worden naar het huidige zwemniveau van uw kind. Alle zwemlessen duren 40 minuten, waarvan 5 minuten vrij spelen. Ook de diploma’s worden afgenomen in zwembad De Blinkerd.

Wilt u meer informatie over onze zwemlessen of heeft u specifieke vragen dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zie de contactpagina voor ons email adres. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij onze zwemschool.

Met vriendelijke groet,

Zwemschool De Tuimelaer!

Tuimelaer zwemschool den haag zwemles familie