PRIVÉ ZWEMLES

Bent u op zoek naar privé zwemles in Den Haag?

Wil je graag zwemles volgen, maar zie je op tegen de lessen in een grote groep? Of volg je al zwemles, maar zou je lastige onderdelen bij willen spijkeren? Zwemschool de Tuimelaer verzorgt privé zwemles aan kinderen in zwembad de Blinkerd in Den Haag / Scheveningen. Het zwembad is makkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer en in de buurt kan met de auto betaald worden geparkeerd.

Zwemles op maat in kleine groepjes

De Tuimelaer is een zwemschool met ruim dertig jaar ervaring. Onze instructeurs besteden veel tijd aan het aanleren van zwemtechnieken en maken daarbij gebruik van herkenbare oefeningen. We hebben gemerkt dat de behoefte aan privé zwemles voor kinderen steeds groter wordt. Niet iedere leerling vindt het fijn om in een grotere groep les te krijgen.Bij deze lessen krijgt u dezelfde kwaliteit als die u al van ons gewend bent, maar met nog meer persoonlijke aandacht. De lessen worden in groepen van maximaal vijf kinderen gegeven en je moet minimaal vijf jaar oud zijn. Zwemschool de Tuimelaer werkt met een vast team, uw kind ziet iedere week dezelfde gezichten! In zwembad de Blinkerd in Den Haag / Scheveningen kun je op zaterdagmiddag tussen 15:00 uur en 15:45 uur deelnemen aan onze zwemlessen voor kinderen. Wanneer u verzekerd wilt zijn van nog meer persoonlijke aandacht voor uw kind, dan zijn privé zwemlessen de lessen voor u. Wij leiden de kinderen op voor het A, B en C diploma, dit gebeurt op dezelfde wijze en met hetzelfde opleidingsplan als bij de groepsles. Het voordeel van privé zwemles is dat uw kind meer individuele aandacht krijgt en de lessen daardoor beter zijn afgestemd op het niveau van uw kind.

Op het moment dat u kiest om uw kind deel te laten nemen aan de privé zwemlessen zwemt hij of zij voor het diploma van de ENVOZ. Dit zwemdiploma is niet alleen geldig in Nederland, maar het is een zwemdiploma dat erkend wordt in vele landen over de wereld. De erkenning die deze diploma´s hebben is van de Internationale Federatie Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld diploma´s levert. Bijkomend voordeel hiervan is dat het ENVOZ diploma meer examenmomenten heeft.

Zwemschool de Tuimelaer is hét adres voor privé zwemles in Den Haag. Maar we doen meer. Naast de vertrouwde lessen voor het diploma A, B en C geven we opleidingen snorkelen, survival zwemmen en zwemvaardigheid.

privé zwemles den haag

Meer vragen, of aanmelden?

Wilt u uw kind aanmelden voor privé zwemlessen, dan kan dat heel eenvoudig via deze website. Of wilt u eerst misschien nog meer weten over ons aanbod? Kijk dan nog even rustig verder op deze website of loop gewoon een keer binnen op zaterdagmiddag in zwembad de Blinkerd. Tot gauw bij zwemschool de Tuimelaer!