Snorkelen

avonturen in het zwembad

Ontdek een geheel nieuw gevoel! Snorkelen betekent puur plezier en avontuur tegelijkertijd. Snorkelen is gemakkelijker dan je wellicht denkt en iedereen kan het leren. Bovendien maak je ook nog nieuwe vrienden.

Ga een nieuwe uitdaging aan en bekijk de dieren van een andere wereld! Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met onze snorkeldiploma’s. Er zijn 3 diploma’s snorkelen te behalen. Je doet per diploma examen. Om Snorkelen 1, 2 of 3 te behalen moet je minimaal het B diploma hebben.

De snorkellessen worden gegeven in zwembad de Blinkerd, te Den Haag Scheveningen

Voor de snorkellessen is een snorkeluitrusting nodig, deze bestaat uit: een snorkel, een duikbril en zwemvinnen (en eventueel een wetsuit).

Zwemschool de Tuimelaer heeft de materialen voor de eerste snorkelles op voorraad, maar hierna is het de bedoeling dat iedere snorkelaar zijn eigen basisuitrusting aanschaft. Dit is prettig vanwege de hygiëne en zodat niet elke les de spullen opnieuw afgesteld hoeven te worden.

tuimelaer zwemles snorkelen den haag dolfijn

kom bij ons onder water gluren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van de vrijdag of zaterdag. Ook kunt u zich aanmelden via onderstaande knop met het online formulier voor nieuwe leerlingen. Voor alle eisen download u het bestand “Snorkeldiploma’s”.