Volwassenen

U bent nooit te oud om te leren zwemmen!

 Zwemschool de Tuimelaer geeft op zaterdagavond in zwembad de Blinkerd in Den Haag/ Scheveningen zwemles voor volwassenen. Niet iedereen heeft in zijn jonge jaren leren zwemmen. Of heeft wel leren zwemmen, maar is nooit toegekomen aan het halen van een diploma. Om deze reden geeft zwemschool de Tuimelaer ook speciale zwemlessen voor volwassenen.

In de zwemlessen wordt er opgeleid tot aan het A, B en C diploma. Per persoon wordt er gekeken naar het aanvangsniveau en individueel wordt bepaald wat de doelstelling en les invulling is. De lessen worden gegeven in een gemoedelijke sfeer. Als het uw wens is om even rustig een baantje te zwemmen is dit ook mogelijk uiteraard. Springplanken en dergelijke zullen niet toegankelijk zijn. Oefeningen die als eerste worden behandeld zijn het leren drijven en opstaan in het water vanuit drijfhouding. Dit gebeurt in water van ongeveer negentig centimeter diep.

De zwemles is gericht op volwassenen vanaf zestien jaar. Als u nog geen zestien jaar bent is het mogelijk om in te stromen in de reguliere zwemlessen. Ook dan wordt er gekeken naar uw niveau alvorens te starten met de les. De lessen duren drie kwartier. Kijk voor een overzicht van de tijden op onze “Rooster” pagina.

tuimelaer zwemles volwassenen blinkerd den haag

U kunt snel beginnen

Op dit moment is er voor deze lessen nog geen wachtlijst. U kunt na aanmelden vrijwel altijd de eerstvolgende zaterdag van de nieuwe maand starten met de les. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van de vrijdag of zaterdag. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop met het online formulier voor nieuwe leerling. U kunt in het opmerkingsvlak aangeven op welk niveau u zichzelf inschat.