Zwemvaardigheid

Leren zwemmen als een pro

In onze zwemvaardigheidsgroepen kun je bij zwemschool de Tuimelaer onder andere oefenen op verschillende zwemvormen, wedstrijdslagen en keerpunten. De zwaardvis zwemdiploma serie van de ENVOZ is gericht op de gevorderde zwemmer en we raden dus ook aan om in het bezit te zijn van een C diploma voordat je met deze lessen begint.

Je leert in deze zwemles ook twee nieuwe slagen, namelijk de vlinderslag en de samengestelde rugslag. Naast deze gevorderde zwemtechnieken zul je in de zwemles ook een aantal vaardigheden vanuit het zwemmend redden onder de knie krijgen, zoals voorwerpen gebruiken om op te drijven en het redden van een vriendje. De examens bestaan dan ook uit een survival gedeelte met kleding en een gevorderde zwemslagen gedeelte in badkleding.

zwemles zwemvaardigheid hands zwemschool de tuimelaer

Met een startduik het water in

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van de vrijdag of zaterdag. U kunt zich ook gelijk aanmelden via onderstaande knop met het online formulier voor nieuwe leerlingen. Wilt u de diploma eisen graag zien, klik dan op de knop “Zwaardvis serie”. Tot gauw bij de Tuimelaer!